Äänentoisto vuokralle

Käytössämme laitteet puheentoistosta isoon ulkoilmatapahtumaan.

Puheentoisto

Puhetilaisuuteen meiltä löytyy esimerkiksi yhden tai kahden kaiuttimen järjestelmä, johon voi kytkeä mikrofoninen, ulkoisen äänilähteen (tietokone) ja esimerkiksi puhelimen bluetooth-yhteydellä taustamusiikkia varten. Täyttää pienen tilan vaatimukset.

Tanssijalalle

Disco tai karaoke vaatii järeämpää äänentoistoa kahdella kaiuttimella, erillisellä mikserillä, mikrofoneilla ja soittimilla. Luonnollisesti tarvittavat kaapelit kuuluvat mukaan ja opastamme kytkennöissä. Tarvittaessa tuomme, asennamme ja viemme laitteet paikalle.

Merkkihetkiin

Isompiin äänentoistotarpeisiin meiltä löytyy suurempi äänentoisto aliäänikauttimineen ja digimiksereineen. Tämä sopii muun muassa bilebändin tarpeisiin, häihin, sukujuhliin, messuihin, pikkujouluihin, järjestön juhliin, opiskelijabileisiin, sitseihin, valmistujaisiin, promootiotilaisuuksiin jne. Myös eläköitymistä voi juhlistaa isommin.

Hinnat alkaen 120 € / vrk +alv., lisävrk 100e + alv.

Kerro tilausta tehdessäsi mahdollisesta langattomien mikrofonien tarpeesta. Meiltä löytyy muutamia kappaleita premium-luokan langattomia Shure-mikrofoneja.

Varastomme löytyvät Joensuusta ja Polvijärveltä. Toimitamme vuokralaitteita lähinnä Itä-Suomen alueelle. Käytössämme on muun muassa seuraavien tuotemerkkien laitteita: Mackie, Tapco, Shure, JBL, Pioneer.

Teemme Tetriksen puolestasi

Tarvittaessa saat laitteet valmiiksi peräkärryssä.

Kysy lisää lomakkeella

Savua, ääntä, valoa, DJ- ja karaokelaitteet

Meiltä vuokraat tarvittaessa myös valoja, savukoneen, DJ- ja karaokelaitteet.