Laadukkaat karaokepalvelumme tarjoavat ikimuistoiset lauluhetket

Ammattimaisesti toteutettu karaokeilta on suunniteltu ”jokaiselle jotain” -periaatteella. Kappaleet vaihtelevat tämän päivän uusimmista hiteistä menneiden vuosien ikivihreisiin. Mukana kappalelistoilla on sekä suomalaisia että ulkomaisia, yleensä englanninkielisiä populaarimusiikin klassikoita. Joku saattaisi puhua jopa ”karaokehiteistä”.

Kauttamme karaokejuontaja, -laitteet ja hyvä tunnelma monenlaiseen tarpeeseen. Olemme tarjonneet karaoke-elämyksiä Itä-Suomessa jo neljällä vuosikymmenellä.

Suomessa ja myös Itä-Suomessa karaoketoiminta alkoi ravintoloista 1990-luvun alussa. Alkuun päästiin VHS-nauhoilla. Ahkerasti ravointoita kiertävä karaokejuontajamme muistivat käsittämättömän hyvin missä kohtaa mitäkin nauhaa löytyi se Aikuinen nainen tai vastaava. Varsin nopeasti VHS:stä siirryttiin LD-levyihin (ne isot kiekot), ja sitä kautta vuosituhannen vaiheessa digitaalisiin formaatteihin.

DVD-levyistä siirryttiin verrattain nopeasti nykyisin käytössä oleviin 2010-luvulla yleistyneisiin tietokonepohjaisiin karaokejärjestelmiin, jotka ovat osa arkeamme tänäkin päivänä.

Tekniikka on vuosien saatossa kehittynyt ja muuttunut, mutta musiikki on paikoitellen edelleen samaa – karaoketaustoista lähtien.

Matkamme jatkuu edelleen… Tervetuloa laulamaan kanssamme!

Erilaisia karaoken ympärille kasattuja kilpailuja on pidetty niin pitkään kuin karaokea on Suomessa laulettu. Mekin kannamme kortemme kekoon järjestämällä kilpailuja sekä tilauksesta että yhdessä kumppaneittemme kanssa.

Esimerkiksi Pohjois-Karjalan karaokemestari laulukilpailua olemme järjestäneet vuodesta 2004 lähtien.

Mietitkö kotiin, mökille, asuntovaunuun tai vaikka kalastusmajalle karaokelaitteistoa? Käänny rohkeasti puoleemme ja autamme Teitä – alusta loppuun. Myös jatkuva tuotetuki kuuluu asiakkaillemme etuna!

Laitevuokraus

Yksittäisiä karaokehetkiä varten meillä on tarjota ensiluokkaisia, mutta helppokäyttöisiä karaokelaitteistoja vuokrakäyttöön. Opastamme alkuun ja toimitamme laitteet valmiiksi asennettuna.

Häät, polttarit, opiskelijabileet, sitsit, illanistujaiset, valmistujaiset, syntymäpäivät, merkkijuhlat

Vuokralaitteisto sisältää kaiken tarvittavan, kuten kaiuttimet, mikrofonit, soittimen ja tietenkin karaokelevyt/tietokoneen.

Hinta alkaen 180 € / vrk.

Toimitus ja lisätunnit

  • Hinnat tapahtumiin, jotka ovat max. 100 km Joensuusta. Toimimme pääasiassa Itä-Suomen alueella.
  • Laitteiden toimituksesta voidaan sopia tarvittaessa esimerkiksi edelliselle päivälle tai muuten sopivaan ajankohtaan.
  • Toimittamisen hinta sovitaan tapauksittain riippuen matkasta ja aikataulusta.
  • Lisätunnit 40 € / tunti tai sopimuksen mukaan.

Vuosien varrella laulavat karaokejuontajamme ovat saaneet hyvää palautetta, joka on osaltaan vaikuttanut siihen, että meillä on useita pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita.

Panostamme laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen

Juontajamme kiertävät laajasti Itä-Suomea lähinnä tanssiravintoloissa. Eniten toimintaa meillä on Pohjois-Karjalassa, mutta jatkuvaa karaoketoimintaa on harjoitettu yli kymmenen vuoden ajan myös Pohjois- ja Etelä-Savossa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous