Karaoke palvelut

Laadukkaat karaokepalvelumme tarjoaa ikimuistoisen lauluillan

Karaokeilta on suunniteltu ”kaikille jotain” – periaatteella. Kappaleet vaihtelevat tämän päivän uusimmista hiteistä menneiden vuosien ikivihreisiin. 

Karaokekilpailut

Erilaisia karaoken ympärille kasattuja kilpailuja on pidetty niin pitkään kuin karaoke on Suomessa ollut. Mekin kannamme kortemme kekoon järjestämällä kisoja sekä tilauksesta, että yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Esim. Pohjois-Karjalan karaokemestarit -kilpailua on järjestetty vuodesta 2004 lähtien

 

Karaokelaitemyynti ja -vuokraus

Onko naapurillasi paremmat vehkeet ja soivemmat taustat? Tuliko ostettua karaokelaitteet supermarketista ja nyt et ole ihan varma miten laitteista saa parhaiten ilon irti?

Historiaa

Karaoken kehityksessä olemme olleet mukana alusta alkaen. 1990-luvun alussa toimintaa aloiteltiin VHS-nauhoilla. Juontajamme muistivat käsittämättömän hyvin missä kohtaa mitäkin nauhaa löytyi se Aikuinen nainen tai vastaava. Varsin nopeasti VHS:stä siirryttiin LD-levyjen (ne isot kiekot!) kautta vuosituhannen vaiheessa DVD:hen ja nykyisin 2010-luvulla tietokonepohjaiset karaokejärjestelmät ovat osa meidänkin arkeamme.

Vuosien varrella laulavat karaokejuontajamme ovat saaneet hyvää palautetta, joka on osaltaan vaikuttanut siihen, että meillä on useita pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita. Panostamme laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen.

Juontajamme kiertävät laajasti Itä-Suomea lähinnä tanssiravintoloissa. Eniten toimintaa meillä on Pohjois-Karjalassa, mutta jatkuvaa karaoketoimintaa on harjoitettu yli kymmenen vuoden ajan myös Pohjois-Savossa sekä Etelä-Savossa.