TEEMU AHTONEN YHTYEINEEN 

Tanssiorkesterimme nimi on Teemu Ahtonen Yhtyeineen. Esitämme suomenkielistä iskelmä/viihdetanssimusiikkia.

Yhtyeemme jäsenet koostuvat musiikin ammattilaisista, jotka ovat tahdittaneet vuosikymmenten saatossa erilaisia Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia tähtiä. Tämänhetkinen Yhtyeen kokoonpano: Teemu Ahtonen (laulu), Antti Tanskanen (koskettimet), Niko Nevalainen (rummut), Petri Honkanen / Kari Tenhunen (basso).

Facebookista löytyy yhtyeemme sivut: https://www.facebook.com/teemuahtonenyhtyeineen/

Yhtye on ollut kasassa vuodesta 2015 lähtien ja soittopaikkoina toimivat tanssiravintolat, tanssilavat, erilaiset yksityisjuhlat, tilaisuudet ja tapahtumat. Yhtye on joensuulainen.

Voit kuunnella ja katsoa artistin videoita YouTubesta ja kuunnella radioissa soivan singlen ”Niin tai näin” myös Spotifysta.

Laulaja Teemu Ahtonen on menestynyt valtakunnallisissa laulukilpailuissa aina Seinäjoen Tangomarkkinoita myöten. Tilaa keikalle koko 4-henkinen orkesteri tai duo. Toteutetaan Teidän näköisenne ja kuuloinen musiikillinen kattaus ammattitaidolla, mutta sopivan rennolla meiningillä!

Kysy lisää tietoja ja tilaa keikoille Monkey Musicin kautta, tai ole suoraan yhteydessä Teemu Ahtonen Yhtyeen sivujen kautta.